Ненавидять всіх, а насправді - самих себе: Андрій Макаревич вразив мережу великоднім посланням

Християнська заповідь "возлюби ближнього, як самого себе" для росіян не працює.

Андрій Макаревич. Фото: АиФ.

Легендарний російський музикант Андрій Макаревич опублікував великодні привітання, в яких зазначив зростаючий рівень ненависті росіян до всього світу і один до одного. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Нинішні свята бачаться мені великим охайним спектаклем, де всі мовчки домовилися, що все ніби насправді. Тому що, якщо і дійсно насправді — звідки навколо стільки зла і ненависті?", — зазначив він.

При цьому Макаревич підкреслив: "Ненавидимо американців, англійців, українців, "лібералів", геїв... А насправді один одного. Самі себе".

"Ісусова любов і смиренність тут поруч не валялися. І поки буде так — можна пофарбувати всі яйця в світі: світліше не стане. Ну, а тих, хто і справді вірує — зі світлим святом", — резюмував він.

Вітання музиканта викликало справжню бурю в соціальних мережах.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...