Неочікувано: Ярош пояснив, за що вбили Сашка Білого

МВС з Музичка зліпило образ незаконослухняного розбишаки, що не міг жити за правилами цивілізованого суспільства. Може й не без цього, одначе вбили легендарного Сашка Білого не за це, запевняє його командир.

Олександр Музичко (Сашко Білий). Фото:ua.korrespondent.net

Знаменитий активіст "Правого сектора" Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, незадовго до своєї ліквідації міліцією "перейшов дорогу" місцевій бурштиновій мафії. Таку версію загибелі свого соратника висунув колишній лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош в інтерв'ю Лига.net, передають Патріоти України.

Розміоклвуючи про причини загибелі Музичко, Ярош заявив: "Розправа, звичайно". За словами екс-лідера ПС, "Сашко завжди був затятим противником криміналу".

"Це була відповідь якихось міліцейських або прокурорських кіл на те, що, крім усього іншого, почав ворушити бурштинову мафію (в Рівненській області), яка відмиває сотні мільйонів доларів.

Я до всього цього і знати не знав нічого про бурштин, а Сашко розпочав у ці справи вникати і комусь реально ламати схеми", - пояснив Ярош.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...