Непереможний: Український боксер підтвердив титул чемпіона

Вітаємо макіївчанина з упевненою перемогою! Віримо у велике майбутнє українського спортсмена.

Український боксер Тарас Шелестюк. Фото: gorodokboxing.comУкраїнський боксер Тарас Шелестюк, який виступає в першій ваговій категорії, виграв свій 14-й поєдинок на професійному рингу. 30-річний уродженець Макіївки нокаутував мексиканця Еріка Даніеля Мартінеса, пишуть Патріоти України про повідомленні сайту Нескучные новости.

У цьому поєдинку Тарас захищав пояси інтерконтинентального чемпіона за версіями WBA і WBO. Бій проходив з великою перевагою українця. Вже в третьому раунді Шелестюк змусив суперника капітулювати потужними ударами в корпус. Таким чином, Тарас залишається непереможним після переходу в професійний бокс.

Як повідомлялося раніше, український боксер Олександр Тесленко в Канаді виграв свій четвертий бій на профі-рингу. Раніше непереможний український боксер зробив ривок у рейтингу WBO після перемоги над росіянином.

Нова небезпека! На Одещині каракурт відправив до реанімації чоловіка - сироватки в лікарні не виявилося

субота, 27 липень 2024, 9:59

На Одещині зафіксували перший укус павука-каракурта. Постраждав чоловік, його відправили до Болградської лікарні. Про це повідомляє місцеве видання "Махала", передають Патріоти України. Зазначається, що по допомогу до медиків звернувся чоловік. Він роз...

Зазнало аварії в 1852 році: У Балтійському морі знайшли затонуле судно XIX століття з дорогим шампанським

субота, 27 липень 2024, 8:30

Польські водолази виявили у Балтійському морі затонулий вітрильник XIX століття, на борту якого було понад 100 запечатаних пляшок шампанського, вина, коштовної мінеральної води та порцеляни. Про це пишуть BBC та Washington Post, передають Патріоти Укра...