"Непобедимая победа": Московським церковникам прихожани під час хресного ходу заспівали релігійних пісень (відео)

Очолив ходу митрополит київський і всієї України Онуфрій, який є главою УПЦ МП.

Молебень на Володимирській гірці, 27.07.2018 року. Фото:Главком

Сьогодні, 27 липня, в Києві тисячі паломників зібралася на молебень і хресний хід до 1030-річчя від дня хрещення Київської Русі-України, який проводить Українська православна церква московського патріархату. Паломники почали збиратися на Володимирській гірці об 11:00, сам же хресний хід розпочався о 13:30, зазначають Патріоти України.

Очолив його митрополит київський і всієї України Онуфрій. Священнослужителі православних церков і віруючі пройшли до Києво-Печерської лаври. Варто зазначити, що під час заходу прихожанки УПЦ МП завзято співали релігійні пісні та палко вітали очільників московської церкви, які брали участь в хресному ході.

Як повідомлялося раніше, у зв'язку з хресними ходами 27 і 28 липня у Києві передбачено обмеження руху всіх видів транспортних засобів. Наразі центр Києва паралізували затори. На Хрещатику прохід пішоходам загородили парканом.

Поліцейські обшукують людей, які проходять огорожу, ручним металошукачем і перевіряють вміст сумок. 27 і 28 липня правоохоронці та рятувальники працюватимуть у посиленому режимі. Вулиці патрулюватимуть групи фахівців вибухотехнічної служби, кінологів та слідчо-оперативні групи.

27 липня за порядком у столиці стежать близько 5 тисяч поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України.

Джерело: Главком

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...