"Непонятно, за что они погибли": Мати вбитого на Донбасі російського солдата не захотіла мовчати (відео)

Представники армії РФ пропонували жінці близько 1600 доларів, за те, щоб вона забула про існування свого сина.

Скрін відео

Мати вбитого на сході України військовослужбовця Збройних сил Росії Сергія Андреянова відмовилася мовчати і показала документи про загибель сина в Україні. Про це пише Donbass.ua, інформують Патріоти України.

Представники армії РФ пропонували їй близько 1600 доларів, за те, щоб вона забула про існування свого сина, про що вона розповіла в репортажі Vice News.

Згідно з документами, її син загинув в "місці тимчасової дислокації підрозділу армії", при цьому, в довідці по доставці тіла йдеться "Тільки для провезення через кордон".

Документи можна побачити на 11:30 хвилині. Таким чином, згідно з документами, Андреянов загинув не на території Росії, а місце тимчасової дислокації знаходиться в Україні.

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...