Нескрепно, Серьожа: Російський учасник "Євробачення" відмовився відповідати на питання, чий Крим

Співак заявив журналістці, що на політичні питання не відповідає.

Сергій Лазарєв. Фото:24tv.ua

Учасник "Євробачення 2016" від Росії Сергій Лазарєв відмовився відповідати на питання про свою позицію з приводу приналежності Криму. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на РЕН ТВ.

"Я на політичні питання не відповідаю", - заявив Лазарєв у відповідь на запитання журналістки.

Журналістка нагадала Лазареву, що в 2014 році він опинився в центрі скандалу через те, що заявив в інтерв'ю українському телеканалу: "Я звик так, для мене Ялта - це Україна. Тому в концертах типу "Крим з нами" я брати участь не буду".

Однак пізніше Лазарєв заявив, що журналісти навмисно ставили йому питання і видирали відповіді з контексту з метою представити його в антиросійському світлі.

Крім того, як тоді заявив Лазарєв, артисти не зобов'язані розбиратися в політиці, і тому звинувачувати їх в неправильних висловлюваннях несправедливо.

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...