Образився за честь ЛГБТ-спільноти: Апологет гомофілії закликав суперника Джамали визнати свою нетрадиційну орієнтацію

Критик Сергій Сосєдов порадив бронзовому призеру Євробачення Сергію Лазарєву не приховувати свою сексуальну орієнтацію.

Сергій Лазарєв. Фото: Ериф.

Відомий музичний критик, екс-суддя популярного телевізійного шоу Сергій Сосєдов запропонував конкуренту Джамали на «Євробаченні-2016», російському виконавцю Сергію Лазарєву чесно розповісти про свою нетрадиційну орієнтацію, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Не так давно мережу облетіли чутки, що у 33-річного артиста підростає 2-річний син Микита, народження якого весь цей час було у таємниці. Пізніше Лазарєв зізнався, що дійсно є щасливим батьком.

Шанувальники артиста відразу припустили, що подібно до деяких зірок російської естради, Лазарєв скористався послугами сурогатної матері. Адже стільки років безперервно співак запевняє журналістів, що для дівчини і стосунків у нього банально не вистачає часу.

«Новину про дитину Лазарєва я почув по радіо і спочатку подумав, що якась баба пред'явила цю дитину Сергію, щоб отримати з нього аліменти або якусь суму відкупу. Це поширена ситуація в шоу-бізнесі. Але потім я дізнався, що ніяка баба Лазарєву нічого не пред'являла, і про своє батьківство він заговорив після появи в інтернеті відео, де він виходить з храму зі своєю матір'ю і маленьким хлопчиком», - підкреслив він.

Як зазначив Сосєдов, подібні новини «пахнуть» піаром. І якби у Лазарєва дійсно народився син, ЗМІ дізналися б усі подробиці куди швидше, ніж через два з половиною роки.

«Швидше за все, цю історію, як і роман з Лерой Кудрявцевої, він придумав, щоб нічого не говорили про його сексуальну орієнтацію. Але я йому не вірю. Чим роздувати всяку туфту, краще б розповів чесно все, як є, і представив всім свого нового друга», - вважає Сосєдов.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...