Несподівано: Ключовий футболіст збірної України поїхав в Росію

Євген Селезньов планує підписати з "Кубанню" 3-річну угоду.

Євген Селезньов переходить в Кубань. Фото: Обозреватель.

Нападник "Дніпра" Євген Селезньов прийняв несподіване рішення покинути дніпропетровський клуб. Футболіст збірної України продовжить кар'єру в чемпіонаті Росії, передають Патріоти України з посиланням наНескучные новости.

Новою командою 30-річного форварда стане "Кубань". Євген вже покинув розташування дніпрян на зборах в Туреччині і відправився для підписання контракту з краснодарським клубом. Селезньов підпише з "Кубанню" 3-річну угоду, найближчим часом про угоду буде оголошено офіційно.

Нагадаємо, напередодні в ЗМІ з'явилася інформація, що російський клуб хоче купити футболіста збірної України до кінця лютого.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...