Несподівано: Вдова Солженіцина підтримала політику Путіна

На відкритті пам'ятника князю Володимиру у Москві вона заявила, що приклад князя, який зміг змінити долю держави, і "зібрати землі слов'янські" показовий, і його варто наслідувати, заявила вона.

Наталія Солженіцина на відкритті пам'ятника князю Володимиру. Фото:http://www.rbc.ru/

Вдова Солженіцина, виступивши на відкритті пам'ятника князю Володимиру в Москві, підтримала політику Путіна. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК.

Приклад князя Володимира, який зміг змінити долю держави, і "зібрати землі слов'янські" показовий, і його варто наслідувати, заявила вона.

"Хорошо бы обратиться к князю Владимиру, который собой являет непогасший в веках пример преображающей силы христианства. Он оглянулся на свою жизнь, осудил в ней то, что было неправедно и темно, взял с собой всё доброе, чем был наделён, и решительно повернулся к свету.

Так следовало бы поступать и нам: уважать свою историю, гордиться героями народа, его героями и праведниками", - сказала громадський діяч.

Варто нагадати, що князь Володимир помер ще до того, як з'явилася Москва і ніякого відношення до московської імперії не має.

"Це ж неподобство – спілкуватись мовою ворога": Милованов розповів історію про російськомовних бійців ЗСУ у США

середа, 1 травень 2024, 22:29

Ексміністр економіки Тимофій Милованов розповів історію, як у США російськомовні українські військові здивували українську діаспору. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. "Російська мова в Україні. Що скаже про це діаспора. Приколь...

Артем Мілевський зганьбився на пресконференції, переплутавши назву свого нового клубу (відео)

середа, 1 травень 2024, 22:05

Ексфутболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський побував на презентації як новачок аматорського клубу Ігніс, який виступає в медіалізі, передають Патріоти України. На початку пресконференції Мілевський переплутав назву свого клубу, чи...