Нестримна мода на електрокари: Для Арнольда Шварценеггера створили потужного "монстра" на базі "Гелендвагена"

Після перетворення в електромобіль G-клас поважчав до 510 кг, сукупна потужність електромоторів складає 490 л.с., а батарея забезпечує запас ходу в 300 км.

Для Арнольда Шварценеггера створили електрокар. Фото: auto.vesti.ru.

Австрійська компанія Kriesel Electric, відома своїми проектами по перетворенню автомобілів в електрокари, представила новий проект на базі Mercedes-Benz G-класу для відомого голлівудського актора Арнольда Шварценеггера, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що після перетворення в електромобіль G-клас кілька поважчав, адже вся силова установка, включаючи батареї і два електромотори, важить 510 кг. Однак, творці електромобіля стверджують, що, по-перше, позашляховик якщо і втратив в динаміці, то не забагато, а по-друге, відсутність шкідливих викидів компенсує всі інші недоліки.

Між тим, сукупна потужність електродвигунів складає 490 к.с., а батарея забезпечує запас ходу в 300 км. Зарядити батареї на 80% можна всього за 25 хвилин.

До 100 км/год електричний "Гелендваген" прискорюється за 5,6 секунди, а його максимальна швидкість досягає 183 км/г.

Ініціатором проекту став знаменитий актор і політик Арнольд Шварценеггер, відомий своєю боротьбою за чистоту атмосфери. Він вже заявив, що буде радий пересуватися на електричному G-Класі по Лос-Анджелесу. Вартість проекту не розголошується.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...