"Нетребко міг повернути слідство на потрібні рейки", - Чорновол про наглу смерть "тітушки" в СІЗО

Нардеп вважає те, що сталося, вбивством.

Тетяна Чорновол. Фото:http://asn.in.ua

Нардеп Тетяна Чорновол прокоментувала повідомлення про повішення у камері СІЗО головного підозрюваного в справі про її побиття під час Євромайдану. Про це пише Цензор.нет, передають Патріоти України.

"Це однозначно доведення до самогубства або його повісили. Тобто, фактично, вбивство. Тому що це був єдиний ланцюжок, який вів до реальних організаторів і замовників цього нападу. Він не міг бути організатором.

Адже ті, хто мене побив на Бориспільській трасі, дуже добре орієнтувалися в місті Києві та в районі. Вони просто не могли бути організовані Дніпродзержинським авторитетом. Перше місце, куди вони заїхали і намагалися заховати машину, було за 300 метрів від місця події," - сказала вона.

Чорновол також поділилася думкою про реальних організаторів нападу:

"Помилковий шлях слідства було почато ще при Януковичі. Нетребко міг повернути слідство на потрібні рейки. Тому що він щось знав. Нетребку пропонували угоду зі слідством, і я дала на це згоду. Але він відмовився, - каже вона, - Я свою справу розслідую, і в мене є інформація про те, що причетною до цієї справи могла бути людина на прізвище Іванющенко.

Також Чорновол додала, що в неї був особистий конфлікт з Іванющенком і Януковичем, а із Захарченком - ні.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...