Невідомі у Харкові влаштували вибух авто поліцейського (фото)

Водія авто - правоохоронця з легкими тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Фото:057.ua

У Харкові сталася надзвичайна подія. Вибух прогримів на вулиці Отакара Яроша сьогодні вдень. Невідомі кинули гранату, постраждав автомобіль Toyota Camry, що належав співробітникові правоохоронних органів. Про це пише місцевий сайт 057, зазначають Патріоти України.

"За попередньою інформацією, під заднім колесом автомобіля знаходився боєприпас невідомого походження. Коли Toyota почала рух, пролунав вибух. 35-річного водія з легкими тілесними ушкодженнями доставили в лікарню", - розповіли в прес-службі ГУ Нацполіціі в Харківській області.

На місці працює слідчо-оперативна група. Співробітники поліції оглядають місце події, збирають докази, опитують свідків.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...