Невідомі в балаклавах влаштували погром на одеському авторинку "Успіх" (фото)

Працівники ринку стверджують, що постраждали павільйони тільки тих орендарів, які трохи більше двох років тому створили кооператив і хотіли платити безпосередньо мерії, а не «власникам «Успіху».

Погром на одеському ринку "Успіх". Фото: Думська.

У ніч на п'ятницю, 17 червня, на авторинку "Успіх" в Одесі невідомі розкрили понад 20 павільйонів, викинули товар на вулицю і змінили замки. Торгові ряди завалені запчастинами і хімією, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ринком ходять понад 50 молодих людей в балаклавах, які контролюють, щоб орендарі не заносили товар назад.

"То тут, то там спалахують конфлікти", - сказано в повідомленні - "Працівники ринку стверджують, що постраждали павільйони тільки тих орендарів, які трохи більше двох років тому створили кооператив і хотіли платити безпосередньо мерії, а не« власникам «Успіху» ".

На місці присутня велика кількість співробітників поліції, а також ті самі АТОшники, які стали «новими орендарями».

Останні з підприємцями і поліцією не конфліктують - кажуть, вважають свої договори законними, і в разі виявлення афери, готові діяти в правовому полі.

«Ми уклади прозорий договір з фірмою «Успіх». Якщо виявиться, що адміністрація ринку допустила порушення, то ми, природно, не будемо перешкоджати законним орендарям», - сказав представник ветеранів АТО Андрій Грушецький.

Андрій Грушецький.

Хто влаштував нічний погром, поки точно невідомо. Однак, судячи з того, що взломщики поміняли в магазинах замки, вони діяли в інтересах фірми «Успіх».

Повернення військовозобов'язаних до України: Стало відомо, чи можуть вдатися до примусу

вівторок, 30 квітень 2024, 16:50

Україна не буде примусово повертати чоловіків призовного віку з-за кордону. А облік у ТЦК не означає "автоматичну мобілізацію на фронт". Про це заявила віцепрем'єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина в інтерв...

Фінансування пенсій в Україні опинилося під загрозою? Що кажуть у Кабміні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:43

Низка подій в останні місяці привела до того, що під загрозою опинилися не тільки виплати другої пенсії українцям, але й фінансування пенсій та соціальних виплат в Україні в цілому, передають Патріоти України. І головна причина виникнення такої ситуаці...