Невідомий сам кинувся під колеса: У Києві сталася моторошна смертельна ДТП (фото 16+)

Водій майже все життя провів за кермом і до цього не потрапляв у серйозні аварії.
Авто насмерть збило пішохода. Фото: Інформатор.

У п'ятницю, 6 липня, на вулиці Братиславській у Києві сталася смертельне аварія, за участі автомобіля ВАЗ 2107, який протягнув пішохода близько 50 метрів. ДТП сталося неподалік від лікарні швидкої допомоги близько 00:15, передають Патріоти України.

Зазначається, що водієві, який збив насмерть чоловіка, 47 років. "Він майже все життя провів за кермом і до цього не потрапляв у серйозні аварії. У нього немає явних ознак алкогольного сп'яніння і він йде на контакт, але перебуває в шоковому стані. За словами самого водія, збитий чоловік був в неадекватному стані і сам кинувся під колеса машини", – йдеться у повідомленні.

Після удару автомобіль протягнув пішохода ще близько 50 метрів. Від отриманих травм чоловік помер на місці інциденту. Наразі водія ВАЗу доставили в управління поліції для проведення слідчих заходів, а його машину евакуювали з місця події.


У Києві авто насмерть збило пішохода


У столиці сталася смертельна ДТП

Джерело: Інформатор

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...