Незалежні від "ЛНР": Мешканці Станиці Луганської отримуватимуть електрику з території, підконтрольної Україні

Нова лінія електропередач, побудована "Луганським енергетичним об'єднанням", вже пройшла випробування і готова до роботи.

Ілюстрація:Преса України

У Луганській області енергетики побудували нову лінію електропередач, яка живить населений пункт з боку підконтрольного уряду території. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Раніше селище і навколишні села могли отримувати електрику тільки з окупованої сепаратистами частини області. Через що жителі району неодноразово ставали заручниками такої залежності. Тим часом, в регіоні ще залишаються населені пункти, які отримують електрику тільки з непідконтрольних територій.

Станиця Луганська тепер може отримувати електрику з підконтрольної Україні території. Нова лінія електропередач, побудована "Луганським енергетичним об'єднанням", вже пройшла випробування і готова до роботи.

Про це розповів прес-секретар компанії Євген Насєдкін. За його словами, існування нової лінії дозволить усунути залежність цього району від поставок електроенергії з боку угруповання "ЛНР". А електроенергію тут отримує понад 12 тисяч абонентів.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...