"Незламна бранка" втрачає популярність: Активісти вимагають забрати в Савченко звання Героя України

Всього за декілька місяців своєї діяльності льотчиця-депутат встигла "заслужити" одіозний статус "Герой ДНР", кажуть активісти.

Надія Савченко. Фото google.com

Члени Всеукраїнського Центру допомоги учасникам АТО звернулись до президента України з проханням забрати статус "Героїв України" у низки діячів. Про це йдеться у відповідному зверненні, оприлюдненому у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Багато негідних цієї нагороди людей отримали її з рук колишнього президента, який зрадив своїми вчинками і нагороду, і Батьківщину", - йдеться в заяві.

"На жаль, у нашій державі найвище звання – Герой України – не раз було зганьблено такими діячами, як "велика господарниця" Тетяна Засуха чи донецький віршомаз Борис Білаш, єдиною "заслугою" котрого перед Україною була прихильність до його "творчості" Януковича. Борис Дейч, Олександр Баталін та купа інших "героїв" тільки паплюжать це високе звання", - зазначають активісти.

Представники Центру також вважають, що народний депутат Надія Савченко негідна звання Героя України.

"Незламна бранка" за кілька місяців встигла наговорити такого, що заслужила на оплески найбільших українофобів Росії та лідерів терористів. Заклики, промови та численні інтерв’ю народного депутата Надії Савченко не відповідають званню Героя України, а навпаки, швидше заслуговують на звання героя "ДНР" або Російської Федерації", - йдеться в заяві.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...