"У Наді в Раді знову отходняк. Тяжко їй": Савченко підловили на дивній поведінці

Нардеп Надія Савченко знову "приємно здивувала" українців.
Надія Савченко. Фото: РБК.

Надія Савченко, позафракційний депутат, знову стала об’єктом суспільних суперечок. На цей раз іронічних, повідомляють Патріоти України.

Вона дивно поводилася у Верховній Раді, що викликало насмішки серед користувачів мережі, повідомив на своїй сторінці в Facebook політолог Олексій Голобуцький. "Уже вівторок, але у Наді в Раді знову отходняк. Тяжко їй", - написав він.

Журналісти видання "Букви" підловили два моменти: то Савченко розслаблено сидить, відкинувши голову назад, і розсіяно дивлячись в стелю, а в іншому нардеп приклала руку до очей, з таким виразом обличчя ніби видихає.

Савченко Н. Фото: "Букви"

Думка користувачів з приводу рухів Савченко розділилася. Деякі заявили, що це "пріходняк". "Схоже ні на отходняк, а на пріходняк", - відзначили користувачі.

Проте велика частина аудиторії припустила, що виною такої поведінки є алкоголь. "І воно ж не просихає", "Передайте дурці, щоб не заважала горілку з пивасом", "Потрібно пити якісне спиртне", - прокоментували з приводу алкоголю в мережі.

"Її треба було водою полити та по щоках відшмагати. Жінка вмирала, а всі такі бездушні", "Їй нудно, сумно. Нафіга цій кобилі ця "державна" робота", "Рученьки терпнуть, злипаються віченьки. Боже, як довго тягнути", "Тихо, знову скажуть, що то застуда замучила, а вона "працює", - відзначили користувачі.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...