Незвичайне "бомбардування": Відомий співак розповів, як Україна може відповісти на агресію РФ (відео)

Росіяни повинні самі розібратися зі своїми проблемами, а Україна може допомогти їм лише "гумористичним бомбардуванням". Про це в ефірі ObozTV розповів український письменник, поет і художник, громадський діяч, співак Іван Семесюк, лідер гурту "Пирятин". За його словами, не український народ відокремлювався від російського — все було навпаки, повідомляють Патріоти України.

"Вони колись вибрали дивний шлях і відділилися від такої матриці під назвою східно-європейська цивілізація, до якої ми маємо безпосереднє відношення. А ми — один із її стовпів насправді. Тобто — це та ж сама справа, але з іншої сторони", — пояснив Семесюк.

Тому, впевнений співак, Україні варто залишити росіян у спокої — нехай вони самі розбираються зі своїми судженнями. Українці ж можуть їм хіба що допомогти. "Скажімо, піддати їх остракізму і гумористичному бомбардуванню, наприклад. Це все, що ми можемо зробити", — підсумував Семесюк.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...