"Ні пандусів, ні ліфтів, ні критого переходу": Кияни обурені "оновленим" виглядом станції метро "Лівобережна"

Станцію метро реконструюють до Євробачення-2017.

"Оселедці" на стелі. Фото: Фейсбук.

У Києві на станції метро "Лівобережна" відкрили після масштабного ремонту вестибюль №2, який є виходом до міської електрички та ринку. Про це повідомляє КП "Київський метрополітен" на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

При цьому вночі у вестибюлі будуть продовжуватися деякі роботи. Відзначається, що повне завершення ремонту на "Лівобережній" заплановано на кінець квітня.

"Частину робіт, які не впливають на безпеку перевезень, у відкритому вестибюлі, зокрема, по навігації, облицювання, декору, ми будемо продовжувати виконувати в нічні зміни", - повідомив "Київський метрополітен".

Тим часом, користувачі мережі приділили чимало уваги саме зовнішньому вигляду станції. Її дизайн оцінили неоднозначно. Деякі кияни обурені, інші - здивовані.

"Банально замінили плитку і світильники. Ні пандусів, ні ліфтів, ні критого переходу до електричок. Навіщо така реконструкція?", - написав Андрій Семенов.

"Вхід непоганий, а всередині, на стелі "оселедці" зовсім не в тему", - вважає Андрій Миронченко.

"Це якийсь малюнок? Поясніть концепцію", - коментує Олександр Бобровицький.

Решту киян все влаштовує.

"Прям не впізнати. Відмінно після того трешу, який був", - пише Діма Кішка.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...