Ні про кого не забули: Всі призери олімпіади в Ріо отримали обіцяні грошові нагороди - Ігор Жданов

Міністр розповів, що кожен призер Олімпіади отримав на свою банківську картку грошові виплати від українського уряду у гривнях за офіційним курсом НБУ.

Ігор Жданов. Фото:www.slovoidilo.uaМіністр молоді та спорту Ігор Жданов розповів про те, що його відомство повністю розрахувалося з українськими спортсменами, які завоювали олімпійські нагороди в Ріо. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Так, зі слів Жданова, кожен призер Олімпіади отримав на свою банківську картку обіцяну грошову винагороду від українського уряду.

Він поінформував, що сума виплат, яка була озвучена в іноземній валюті, була при транзакції переведена в гривню і виплачена за офіційним курсом від НБУ.

Як повідомлялося раніше, за "золото" була обіцяна винагорода в розмірі 125 тис. доларів. За срібні та бронзові нагороди називалася сума в 80 і 55 тис. доларів, відповідно.

Як відомо, на Олімпіаді в Ріо наша збірна показала скромні результати, вигравши лише 11 комплектів медалей.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...