Ні про що не шкодує: Мати живцем спалила дочку за те, що дівчина без благословення сім'ї вийшла заміж

Жорстокі традиції Пакистану...

Пакистан. Фото: newstaraz.kzМешканка Пакистану була спалена живцем своєю матір'ю після того, як вийшла заміж проти волі своєї сім'ї, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Згідно з інформацією, наданою поліцією, 17-річну Зінат Рафік прив'язали до ліжка члени її сім'ї. Після цього мати облила дівчину пальним і підпалила. На крики жертви збіглися сусіди сім'ї, проте родичі Зінат заблокували вхід в будинок і нікого з тих, хто прийшов, не впустили всередину.

Прибулі на місце події правоохоронці виявили обгоріле тіло дівчини на сходах будинку. Мати, що зробила страту, заарештували. Жінка зізналася у вбивстві і повідомила, що не жалкує про скоєне.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...