"Няш-мяш" Поклонська залізла в кабіну комбайна (відео)

Так звана прокурорша і кандидат в депутати Державної Думи РФ від окупованого Криму вирішила пропіаритися у рамках Дня Партії «Єдина Росія».

Наталя Поклонська. Фото: ipress.ua.

Так званий «прокурор Криму» Наталя Поклонська взяла участь у зборі врожаю на території окупованого півострова. Зрадниця навіть попросилася в кабіну до комбайнера та керувала сільськогосподарською технікою, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Пресу України».

Відповідне відео Наталя Поклонська виклала на власному каналі в Мережі. Відзначається, що прокурорша і кандидат в депутати Державної Думи РФ від окупованого Криму взяла участь у заходах у рамках Дня Партії «Єдина Росія». Поклонська зустрілася з мешканцями кількох сіл Первомайського району Криму. А в одному з сіл скандальний прокурор навіть попросилася в кабіну до комбайнера. За кермом багатотонної машини жінка проїхалася по полю де тривають жнива.

Не забула Поклонська й славити Росію під час свого пафосного виступу.

«Росія – це світло. Не буде Росії – не буде світла. Її потрібно всім захищати. Не думайте, що від вас мало що залежить», - йшлося у виступі кандидата в Держдуму.

У Тисі знову найшли потопельника: 30-й за час великої війни

п’ятниця, 17 травень 2024, 18:22

У річці Тиса на Закарпатті знову виявили тіло людини це вже тридцятий випадок від початку повномасштабного вторгнення Росії. Деталі: Про виявлення тіла людини з ознаками довготривалого перебування у воді, зі свого боку кордону, повідомили румунські при...

На Хмельниччині резервіст тричі відмовився від повістки: Стало відомо, як його покарали

п’ятниця, 17 травень 2024, 17:50

Славутський міськрайонний суд виніс вирок уродженцю Хмельницької області, який, будучи військовим в запасі, тричі відмовлявся від повістки через страх за своє життя. Про це йдеться у вироку суду, передає "Еспресо.Захід". Так, згідно з матеріалами справ...