"Ніби самі будуть жити вічно": "Жовтий" російський журнал показав передсмертні фото Караченцова

Цинізм оприлюднених світлин змусив здригнутися навіть бувалих "акул пера".

Микола Караченцов. Фото: Uznayvse.ru.

Знімки вмираючого російського актора Миколи Караченцова, зроблені співробітниками онкологічного центру, де він помер, стали "ексклюзивом" російського журналу "Таємниці зірок". Моторошні фото артиста на смертному одрі обурили не тільки читачів, але й росЗМІ, зазначають Патріоти України.

На одному з кадрів Караченцов зображений мертвим з ще відкритими очима, на іншому він підключений до апарату штучної вентиляції легенів. Цинізм цих фотографій змусив здригнутися навіть бувалих "акул пера".

Так, російське видання "Дни.ру" не упустило можливості зазначити, що моторошна відвертість подібних знімків повинна змусити здригнутися, а не з інтересом розглядати їх.

"Багато людей розглядають ці моторошні фотографії так, ніби самі будуть жити вічно і ніколи не опиняться перед обличчям смерті. Але ж іще невідомо, як буде виглядати кожен із нас у момент важкої хвороби або перед брамою в вічне життя. "Боже, як страшно!"- зітхає народ. Багато звикли бачити артиста секс-символом, але тепер здається, що світ звалився", - зазначили журналісти.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...