Нічний вибух в Києві: Поліція оприлюднила подробиці справи, - ЗМІ

Вибухнула невідома речовина, залишена на лавці перед будинком, внаслідок чого була пошкоджена саме ця лавка і в декількох квартирах тріснуло і посипалося скло вікон, - повідомили в Нацполіціі.

На місці події. Фото: dtp.kiev.ua.

Правоохоронні органи кваліфікували як хуліганство вибух в Солом'янському районі Києва, який стався пізно ввечері 23 березня. Про це в ефірі одного з українських телеканалів повідомила спікер Національної поліції в Києві Ірина Левченко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Первинна кваліфікація цієї події - це хуліганство, але будуть проведені додаткові перевірки і дослідження, експертизи, і можливо буде перекваліфікація. За попередніми висновками, це все ж якась речовина, що знаходилася на лавці, після проведення експертиз ми зможемо сказати, що саме вибухнуло" , - сказала вона.

У поліції також заявили, що вибухнула невідома речовина, залишена на лавці перед будинком, внаслідок чого була пошкоджена саме ця лавка і в декількох квартирах тріснуло і посипалося скло вікон.

"Інформації щодо постраждалих громадян в поліцію не надходило", - сказала Левченко.

Нагадаємо, Патріоти України повідомляли про вибух, який стався сьогодні в Солом'янському районі столиці.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...