Ніякої "ДНР" скоро не буде: В Росії дали прогноз

ЗСУ тепер мають карт-бланш на будь-які відповідні силові дії, вважає Володимир Голишев.

Ватажок "ДНР". Фото: ZN.ua

Загострення ситуації в Авдіївці на Донбасі говорить про те, що в Кремлі готуються "злити" так звану "ДНР". Про це в інтерв’ю ONLINE.UA розповів російський драматург, публіцист і блогер Володимир Голишев, повідомляють Патріоти України.

"Погляньте на "авдіївський сюжет" з боку. Що ми бачимо? Колабораціоністи на очах у всього світу цинічно зневажають "мінські домовленості", атакувавши мирне українське місто. Очевидно, що головна сторона, що програла тут — "ДНР". А реальна мета Кремля — "злив" цього "токсичного активу", — сказав він.

"По-перше, тепер для всіх очевидно, що відмова Києва визнавати "ДНР" суб’єктом переговорів абсолютно виправдана. Всі багаторічні зусилля Кремля по "олюдненню" вигляду Захарченко та інших польових командирів були змарновані", — додав публіцист. За словами Голишева, якщо Росія перестане постачати бойовикам зброю, ніякої "ДНР" не буде.

"З іншого боку, ЗСУ тепер мають карт-бланш на будь-які відповідні силові дії. Але ж "ДНР" — фейковий освіту, не має за спиною нічого, крім Москви. Якщо завтра в Донецьк не привезуть гроші й боєприпаси, післязавтра ніякої "ДНР" не буде. І є підстави вважати, що рівно це найближчим часом і відбудеться. "А ручки — ось вони!" — посміхається Кремль і люто таврує "агресивні устремління київської вояччини". У цих умовах "молода республіка" цілком може почути від московського залицяльника: "Давай як-небудь сама, мила. Мені ніколи". І картковий будиночок звалиться", — вважає він.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.