Ніхто не хоче будувати підходи до Керченського мосту

Конкурс на вибір генпідрядника оголосили вже вдруге, але жодної заявки не надійшло.

Керченський міст. Фото: "УП"

Через те, що ніхто з російських підрядників не береться за будівництво залізничних підходів до Керченського мосту в анексованому Криму, їх здачу можуть відтермінувати. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на КоммерсантЪ.

Конкурс на вибір генпідрядника оголосили вже вдруге. Проте на кінець конкурсу, який завершився 23 грудня, заявок на будівництво залізничних підходів так і не надійшло. Хоча за планом Росії будівництво підходів має завершитись до листопада 2019 року. На проект виділили 16,9 мільярдів рублів, що еквівалентно майже 28 мільйонам доларів. В галузі ж вважають, що ціна занижена.

Проте Мінтранс РФ продовжує запевняти, що терміни робіт з будівництва залізничних підходів залишаються незмінними. А саме фінансування проекту заплановано з наступного року.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...