"Нікуди не годяться!": Стиліст розповіла, які речі Геннадій Москаль мав би замінити у своєму гардеробі

Виявилося, що, з точки зору професіонала, очільник Закарпатської ОДА зовсім не вміє підбирати та зав'язувати краватки.

Геннадій Москаль не вміє вибирати краватки? Фото: PMG.ua.

Свою думку щодо вбрання губернатора Закарпаття висловила стиліст Яна Мурзаєва. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із її міркуваннями.

Кого з політиків хотілося б передягнути? Щоб ви змінили у гардеробі найвідомішого на Закарпатті чоловіка – Геннадія Москаля?

Переодягнула б багатьох. Якщо ж брати до уваги конкретно Москаля, який є дійсно найвідомішою людиною Закарпаття, обличчям нашого краю, то він постійно буває у людних місцях і йому треба мати гарний вигляд. Я стежу за його зовнішністю і є багато деталей, які я б змінила. У першу чергу, це – краватки. Вони часом не підходять до його форми обличчя, до його настрою, харизми, його проявлення себе як лідера, політика, публічної людини, яка диктує певні політичні правила. Також я б змінила поєднання сорочки з піджаком.

Деколи він одягає сорочки з дрібним малюнком, дрібною клітинкою, що трішки відсуває його авторитет, лідерські якості на другий план, спрощує його зовнішність. Також у нього неправильно зав’язана краватка.

Форма вузла має бути гармонійною з формою обличчя. А це має дуже важливе значення, адже в першу чергу ми дивимося саме на обличчя, і краватка може підкреслити або «зіпсувати» його форму. А ті краватки, які я бачила у Геннадія Москаля – нікуди не годяться.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...