"Нога" більше не бігає: У зоні ООС ліквідували чергового путінського "гібрида" (фото)

Терорист загинув в результаті попадання ПТУР в кабіну КамАЗа з водою в районі Сигнального.

Найманця ліквідували поблизу Сигнального. Фото: соцмережі.

У зоні ООС під час бойових дій під Донецьком ліквідований бойовик Улічкін Андрій Валерійович, відомий по позивному «Нога», передають Патріоти України.

Український блогер Necro Mancer на своїй сторінці в соцмережі повідомив, що «Нога» був родом з Донецька, де народився 25/03/90. У соціальних мережах близькі ліквідованого бойовика повідомляють, що бойовик загинув (помер в лікарні) 01/07/18 в результаті попадання ПТУР в кабіну КамАЗа з водою в районі Сигнального. Дані про загиблого є в базі сайту «Миротворець».


Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...