"Ноги водія були по коліна у рваних ранах": Очевидець розповіла подробиці вибуху позашляховика в Києві (фото, відео)

Після вибуху передня частина авто зайнялася, але швидко погасла.

Позашляховик вибухнув у центрі Києва. Фото: ТСН.ua.Під час вибуху позашляховика Toyota Land Cruiser у центрі Києва 23 червня постраждав водій, який перебував в авто. Про це розповіла Ольга Мохненко, яка стала очевидцем інциденту. Жінка перебувала приблизно за 150 м від машини, коли та вибухнула. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Я почула дуже гучний вибух. Потім обернулася, підійшла ближче. Передня частина машини зайнялася, але довго не горіла. Воно зайнялося і погасло", - розповіла Ольга.

Одразу після вибуху з авто вийшов водій. "Він намагався кудись зателефонувати, стояв на ногах, а потім знепритомнів і його вже люди приводили до тями", - додала очевидиця.

За словами жінки, водій почувається нормально, але унаслідок інциденту він отримав пошкодження ніг. "Постраждалий чоловік почувається нормально, там більше шоку було. І ноги по коліна у рваних ранах, різаних", - розповіла Ольга.

На місці події зібралося багато чоловіків. Один з них був схожий на місцевого охоронця, зауважила Ольга. Він упізнав машину, яка вибухнула, і розповів, що її водій мешкає неподалік.

Як повідомляли Патріоти України, в Києві вибухнуло елітне авто.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...