Номінант на перемогу в категорії "Я паркуюсь, як мудак": Відомий телеведучий висміяв київського "оленя"

​Анатолій Анатоліч прокоментував припаркований прямо посеред тротуару автомобіль в іронічному ключі.

Анатолій Анатоліч. Скріншот.

Відомий телеведучий зняв на відео машину "героя парковки", який залишив свій транспортний засіб на пішохідній зоні на Контрактовій площі. Ролик Анатолій Анатоліч опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Ось тут, бачите, парковка - автомобілі припарковані. За тим бусиком ще одна парковка. Але цих парковок нам мало. Нам потрібно паркуватися по центру тротуару. Ось наш сьогоднішній герой, який припаркував свій суперяпонський автомобіль посеред тротуару", - розповідає телеведучий.

Ведучий також висловив припущення щодо мотивації такого вчинку.

"Може,я чогось не знаю. Може, почала народжувати дружина, він кинув машину. Або припаркувався насправді на парковці, а вночі якийсь гад перетягнув машину на тротуар", - розмірковує Анатолій Анатоліч.

"Можливо знайдеться власник автомобіля і розповість нам трагічну історію своєї парковки. Або дасть відповідь на питання: складно бути муд#ком?", - підсумував телеведучий.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...