Хіти тижня. Вдале селфі: Український телеведучий випадково потрапив у кадр з Вікторією Бекхем (фото)

Співачка та дизайнер виклала фото у своєму Instagram.

Анатолій Анатоліч. Фото:art-mozaika.ua

Телеведучий Анатолій Анатоліч (справжнє ім'я – Яцечко Анатолій), відомий за участю в програмі "Сніданок з 1+1", випадково потрапив на фото знаменитої Вікторії Бекхем. Співачка в той час робила селфі. Стильне фото з'явилось на Instagram-сторінці дизайнера та учасниці гурту Spice Girls, зазначають Патріоти України.

На знімку зірка позує перед дзеркалом в розкішній спідниці та сорочці. Однак на другому плані видніється чоловік, який щось розглядає в своєму телефоні. Це був український телеведучий Анатолій Анатоліч.

"Випадково потрапив в кадр до Вікторії Бекхем. Он я з телефоном. Тільки Девіда Бекхема не відзначайте. Не хочу цих з'ясувань," – жартома написав український шоумен.

Прихильники Анатолія Анатоліча оцінили таку кумедну світлину, відзначаючи, що це "жарт тижня".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...