"Ноу-хау" по-скрепному: У Росії почали ставити рекламні щити на могилах (фотофакт)

В одному з російських містечок родичі покійного сподіваються полегшити собі таким чином пошук могили на кладовищі.

Ілюстрація:Сегодня

У Росії придумали новий спосіб, як вшанувати пам’ять покійного. На кладовищі одного з міст РФ з’явився рекламний банер. Тільки замість реклами там зображена фотографія небіжчика. Про це пише Politeka, передають Патріоти України.

"Коли ви наступного разу подумаєте, що врятуєтеся від реклами тільки на кладовищі – видихніть. Не врятуєтесь. У Тулі, наприклад, поставили рекламний щит прямо на могилі. На банері, правда, ніяких акцій і вигідних пропозицій, тільки обличчя небіжчика", – повідомив телеграм-канал Mash.

Такий щит встановили родичі покійного. Так вони сподіваються полегшити собі пошук могили на кладовищі. "Щит встановили родичі покійного, щоб його могилу було легше знайти", – йдеться в повідомленні.

Ось тільки таке "ноу-хау" не прийшлося до душі родичам інших померлих, могили яких знаходяться поруч.

"Але родичам інших небіжчиків (які лежать по сусідству) це дуже не подобається. Причини очевидні: по-перше, щит порушує "естетичні норми місць поховань", по-друге, він показує "перевагу цього померлого над іншими", – наголошується там.

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...