Нова поліція: Київський коп напав на інваліда з кийком

Поліцейський не зміг знайти іншого аргументу для вирішення конфлікту і, "неправильно оцінивши ситуацію", завдав удари спецзасобом людині з обмеженими можливостями.

У Патрульній службі заявили, що поліцейський "неправильно оцінив ситуацію". Фото: vesti-ukr.com.

У Києві на Центральному залізничному вокзалі патрульний необгрунтовано використав гумовий кийок проти людини з обмеженими можливостями. Про це повідомляє прес-служба Патрульної служби, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Між працівниками охоронної фірми і чоловіком з обмеженими можливостями виник конфлікт. Чоловік порушував громадський порядок, викрикував нецензурні слова, вдарив працівника охоронної фірми", - розповіли в прес-службі.

Патрульний, який перебував на місці події, дістав спецзасіб - гумову палицю, і завдав чоловікові кілька ударів по різних частинах тіла.

У Патрульній службі підкреслили, що поліцейський "неправильно оцінив ситуацію".

"Зараз по даних інцидентом працюють співробітники внутрішньої безпеки, і всі матеріали справи передаються в прокуратуру", - відзначили в прес-службі.

Як повідомляли Патріоти України, в столиці на хабарі в 8,5 тисячі євро затримали слідчого Голосіївського управління поліції ГУ НП в м.Києві.

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...