Новорічні корпоративи: У скільки обійдеться "Ляшко" і наряд копів на "Пріусі" для вечірки

В івент-агенціях розповіли, що для новорічних святкувань в цьому році замовляють Бандеру, Гройсмана і екіпаж поліції.

Наближається час новорічних вечірок. Фото: hochu.ua.

У цьому році на вечірки в івент-агентства надходять замовлення в дусі часу. Співробітники хочуть бачити двійників Степана Бандери, Володимира Гройсмана, Олега Ляшка та копів на "Пріусі", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Є артист, який дуже схожий. Головне, розкажіть, в якому дусі буде ваш корпоратив, а "Ляшко" зможе приїхати в будь-яке місто", - розповіли в агентстві.

Відзначається, що виступ двійника лідера Радикальної партії в пікові дати (23, 24 і 30 грудня) обійдеться мінімум в 15 тисяч гривень.

У мережі пропонують також вечірки в поліцейському стилі.

"Ми можемо надати десять копів, хочете - двадцять, все залежить від вашого бюджету. Навіть "Пріус" з наклейками приженемо. Це не питання - обклеїти його смужками і написом "поліція", ви будете задоволені. Будете робити з ними селфі", - розповів менеджер компанії "Світ свят".

Ціна за кожного копа - 1,5 тис. грн, за "Пріус" - 1 тис. грн.

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...