Новорічний блекаут: У Криму зупинилися тролейбуси

Тролейбусне сполучення окупаційна влада пообіцяла замінити додатковими маршрутними таксі та автобусами.

У Криму зупинилися тролейбуси. Ілюстрація:korrespondent.net

В анексованому Росією Криму через проблеми з електропостачанням припиняється рух тролейбусів. Про це повідомляє окупаційна влада півострова, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Так, з 31 грудня по 5 січня за рішенням "міської адміністрації" на території Сімферополя призупиняється рух тролейбусів.

"Дане рішення обумовлене обмеженням в подачі енергопостачання на території міста. Одночасно управлінню транспорту та зв'язку адміністрації міста Сімферополя доручено збільшити кількість автобусного транспорту на міських маршрутах, а також забезпечити їх роботу в новорічну ніч до 02:00", - сказано в повідомленні прес-служби .

В окупованому Севастополі також вирішили обмежити рух тролейбусів. Крім обмеження подачі електроенергії для населення, 31 грудня тролейбуси будуть ходити з 06:00 до 11:00 за місцевим часом, повідомили в прес-службі севастопольського МНС.

Наголошується, що тролейбусне сполучення буде замінено додатковими маршрутними таксі та автобусами.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...