​Новоспечена переможниця Світоліна розповіла іноземцям про головну якість українців, яка допомагає штурмувати високі "вершини"

Одеситка стрімко увірвалась у десятку найкращих ракеток світу, посівши престижне 6-те місце, після блискучої перемоги у Римі над 4-ю суперницею. А ще вона справжня патріотка.

Найтитулована тенісистка нашої країни Еліна Світоліна назвала головну якість, що характеризує українців по всьому світі, з задоволенням зазначають Патріоти України. Про це одеситка розповіла на прес-конференції після перемоги на турнірі WTA Premier 5 в Римі.

"Ми, українці, ніколи не відступаємо від своєї мрії. Ми дуже наполегливі і завжди боремося. У мене це якість яскраво виражена, і я вважаю її національною, тому що українцям нічого просто так не дістається.

Навіть якщо ти хороший в своїй справі, тобі потрібно працювати в три-чотири рази більше за людину з якої-небудь іншої країни, якій все дісталося простіше, а то й взагалі даром. Нам потрібно викладатися на триста відсотків. Такий у мене підхід", — заявила переможниця.

"Я завжди люблю повертатися на Батьківщину і грати матчі перед українською публікою. Мені особливо сподобався матч, який я грала в лютому. Я не очікувала, що стільки людей вдома підтримує мене. Це особливе почуття, яке я раніше не відчувала", — пояснила тенісистка.

Також Світоліна зізналась, що обожнює українські страви. "Я обожнюю їжу. Кожен повинен спробувати борщ. Вся українська кухня дуже смачна", — додала Еліна.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...