НП на Закарпатті: На газопроводі прогримів потужний вибух, стовп вогню піднімався на 50 м

На щастя, загиблих чи травмованих в результаті вибуху немає.

Вибух на газопроводі на Закарпатті. Фото:http://www.mns.gov.ua/

На підземній ділянці магістрального газопроводу "Союз" поблизу села Городилове Хустського району Закарпатської області сталася розгерметизація і подальший вибух. Про це повідомляється на сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України.

НП сталася близько 10:00 ранку у п'ятницю, 1 січня. "На місце події прибула і продовжує працювати лінійно-експлуатаційна бригада Хустського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів.

Диспетчером здійснено перекриття засувок. Створено штаб з ліквідації надзвичайної ситуації. Загрози для місцевих жителів та інфраструктури населених пунктів немає", - інформують рятувальники.

О 12:03 стався вибух у результаті самозаймання газового факела.

Як повідомляється на сайті голови Закарпатської області Геннадія Москаля, в результаті вибуху утворився вогненний стовп до 50 метрів у висоту, його бачили мешканці сіл кількох районів області.

Станом на 14:00 більшість газу залишається в трубі, стовп факела знизився до 10 метрів.

"У результаті аварії ніхто не загинув, масштабних руйнувань або загрози навколишньому середовищу немає. Жоден населений пункт Закарпаття від газопостачання не відключений, ситуація знаходиться під контролем", - повідомив Москаль.

Глава регіону додав, що після того, як газ в трубі повністю вигорить, аварійні бригади зможуть оглянути місце пошкодження і з'ясувати причину аварії.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...