НП у Рівному: Учасник АТО захопив літак і погрожував усіх розстріляти

Чоловік був нетверзим.

На місці події. Фото: прес-служба

У Рівному п'яний мешканець Дніпропетровська заліз з пістолетом у літак і погрожував усіх розстріляти, повідомляють Патріоти України з посиланням на відділ комунікації ГУ НП в Рівненській області.

Повідомлення про погрози предметом, схожим на пістолет, з боку невідомого чоловіка до поліції надійшло від директора Рівненського краєзнавчого музею.

Чоловік у камуфльованому одязі, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розбив скло у музейному експонаті — літаку та заліз у кабіну. Тримаючи у руках предмет, схожий на пістолет Макарова, погрожував усіх розстріляти.

У Рівному учасник АТО захопив літак і погрожував усіх розстріляти - фото 2

Правоохоронці затримали та встановили особу чоловіка, який виявився 34-річним жителем Дніпропетровська. У нього вилучили посвідчення учасника АТО, пістолет і вісім набоїв до нього. На момент інциденту в музеї знаходився лише персонал установи.

У Рівному учасник АТО захопив літак і погрожував усіх розстріляти - фото 3

Відомості за цим фактом внесено до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Рівненського ВП ГУНП. Бешкетника доставили до відділу поліції для з’ясування усіх обставин.

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...