"Ну мы же братья": КремльТБ шокувало ще одним "шедевром" (відео)

"Мордовка" Надія Бабкіна вирішила запитати у "Порошенка", чому українці не люблять Росію.

РосТБ "розродилося" дурнуватою "пародією". Скріншот.

В Росії на одному з пропагандистських телеканалів зробили пародію "про братські народи", яка викликала значне обурення і роздратування серед українців. Відповідний відеоролик був опублікований в соціальній мережі Facebook, зазначають Патріоти України.

У "пародії" співачка Надія Бабкіна у мордовському вбранні зображає Росію і запитує у людини, схожої на президента України Петра Порошенка, чому українці більше не люблять Москву.

"Я впевнений, що у цьому шедеврі Путінпропаганди дехто побачить веселу пародію і подумає :"Ну ми же братья", а дехто взагалі подумає "Якби ми правильно дружили, а не хотіли у Європу, то був би мир, і нашо нам той Майдан був потрібен?" – зазначив Анатолій Паладійчук.

"Рівень безмозкості путінської пропаганди зашкалює. Раша ТВ нашвидкуруч зробила новий жарт для росіян – дует "Порошенка" і Бабкіної, де Бабкіна (вона ж Расєя) все ніяк не може зрозуміти, чому Україна на неї, на Рашу, ображається. ДІЙСНО, ЧОМУ?" – підкреслив Олег Голубенко.

"Фу, яка вульгарність... Блакитний вогник на Росії, Бабкіна і якийсь хрен, загримований під Порошенка, природне знущання над президентом України… Скотиняче телебачення", – пише Роман Зайцев.

"Весь гумор про Україну, настільки мерзенно страхітливий, що… Усе. Досить. Купа росіян, п’є, жере та ірже, дивлячись і слухаючи бридоту… Росія зайшла туди, звідки вже не повертаються", – резюмував Олександр Біляївський.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...