​"Ну що? не підвів?", - новий чемпіон світу у важкій вазі серед професіоналів Олександр Усик звернувся до своїх фанів; повне відео боя

Українець з Сімферополя з тризубом на плечі завоювання титулу чемпіона світу за версією WBO в бою з поляком Кшиштофом Гловацьким.

Свій десятий поєдинок Усик проводив проти чемпіона світу у важкій вазі за версією WBO Кшиштофа Гловацький, який проводив другий захист цього титулу. Наш боксер здобув перемогу за очками в 12-раундовому бою, зазначають Патріоти України.

Протягом усього поєдинку кримчанин демонстрував повне домінування в рингу, повністю випереджаючи супротивника в швидкості. Вже після перших трьох раундів Гловацький отримав розсічення, яке кровоточило весь бій. Колосальна швидкість ніг сімферопольця і багатосерійні удари не залишили жодного шансу на перемогу для поляка. Він лише час від часу намагався наносити розмашисті потужні удари, які Олександр або блокував або йшов від них, при цьому закручуючи суперника.

Рідні стіни хоч і активно підтримували пана Кшиштофа, але це не допомогло поляку втримати свій титул. Олександр Усик став новим чемпіоном у важкій вазі за версією WBO. Троє суддів розподілили очки таким чином: 119-109, 117-111 і 117-111.

«Я хотел бы сказать спасибо всем болельщикам пришедшим на Ergo Arena, всей Польше и Кшиштофу Гловацки (26-1, 16 КО). Ничего личного, это спорт. Сегодня я много двигался по рынку, потому что волка ноги кормят. Я хотел подраться с Гловацки (піти у ризиковану "рубку" на ринзі.-ПУ), но установка на бой была такова, чтобы избежать этого. Отговаривал меня от этого и Василий Ломаченко. Что касается соперника, то хочу сказать, что Кшиштоф хороший парень, он сделает работу над ошибками, это работа его тренеров», – сказав Олександр зразу після свого гучного успіху.

Відзначимо, що до цього поєдинку в активі українця було 9 перемог на професійному рингу, всі з яких він закінчив достроково, і жодної поразки. У Кшиштофа Гловацький в активі було 26 перемог, 24 з яких він завершив достроково, і також жодного програшу.

Після завоювання титулу чемпіона світу український боксер задав питання своїм шанувальникам в Facebook: "Ну що? не підвів?". На що, звісно отримав шквал вдячних коментарів.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...