Нумо брати відпустки: На український ринок виходить ще один лоукостер

Свої послуги пропонує Турецький бюджетний авіаперевізник "Pegasus Airlines"

"Pegasus Airlines". Джерело: flypgs.com

Турецький бюджетний авіаперевізник Pegasus Airlines подав документи в Державіаслужбу для реєстрації в якості української авіакомпанії.

Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Віктор Довгань, передають Патріоти України з посиланням на Громадське.

Наразі дати та майбутні напрямки рейсів авіакомпанії невідомі.

Pegasus може стати другим лоукостером на українському ринку після Ryanair, яка планує вже восени здійснювати рейси з Києва та Львова.

Також ведуться перемовини про вихід на український ринок з британським лоукостером EasyJet.

Згодом Міністерство інфраструктури спростувало інформацію стосовно розширення присутності Pegasus Airlines в Україні, заявивши, що такої заяви Довганя не було.

"Міністерство дійсно веде переговори із низкою лоукост-авіакомпаній… Наразі говорити про розширення присутності саме Pegasus Airlines в Україні підстав немає", – заявили там.

Pegasus airlines розпочала польоти в Україну з 2010 року. Сьогодні авіакомпанія здійснює регулярні рейси зі Стамбулу в Харків, Львів та Запоріжжя, а також з Анкари до Києва та Одеси.

Як повідомлялось, Ірландський лоукостер Ryanair скасував обов'язкову вимогу для громадян України щодо проходження візової перевірки під час здійснення рейсів в межах Шенгенської зони.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...