Нинішнього царя чекає той же кінець, що і останнього імператора: Гіркін спрогнозував швидкий розвал Росії

Не глузування в інтернеті вплинуть на розвал Росії, а той факт, що ординський Мордор під управлінням, як зазначив терорист Гіркін, "злодія і недотепи" кане в небуття, в болото, в морок, звідки і вийшов.

Розвал Росії неминучий. Фото: foto.meta.uaПриблизно через два роки, а може бути, і раніше, відбудеться розвал Росії, про таку відвертість терориста Гаркіна на сторінках ВКонтакте пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами колишнього ватажка бойовиків, в Росії дозріває змова проти Путіна і будуть копіюватися події столітньої давності. Президента дискредитує його ж оточення. Чималу роль в розвалі РФ зіграють і глузування в інтернеті, які з'являються все частіше, що є показником того, що в РФ з'явилася "опозиційна преса", і її дуже багато. Над Медведєвим і Путіним багато росіян сміються вже у відкриту, висміюють жадібність, злодійкуватість і тупість, зазначає Гіркін.

Пройде зовсім небагато часу, і росіяни перестануть бояться Путіна, як сто років тому перестали боятися жандармів і царя. Якщо на цьому тлі зрадницьки здадуть Донбас, зазначає Гіркін, події розгортатимуться з шаленою швидкістю. Санкції ніхто не зніме, настане економічний колапс, за яким послідує розвал країни. Також терорист додав, що Путін почав занадто багато говорити і мало робити.

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...

В Єрусалимі зійшов благодатний вогонь у храмі Гробу Господнього (фото)

субота, 4 травень 2024, 16:05

У Велику суботу перед Великоднем, 4 травня, у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь. Про це повідомляють у соціальній мережі Х, передають Патріоти України. "Благодатний вогонь зійшов у Велику суботу у храмі Гробу Господнього в Є...