Обережно! Астролог розповіла, коли в січні настане несприятливий період

Астролог радить скористатися кращими датами для планування року і загадування бажань: це 17 і 27 січня.

Ілюстрація: zvezdadavyda.com

У січні два Повні Місяця - 2 і 31 січня, це безумовно вплине на весь місяць в цілому. Це рідкісне астрономічне явище, тому січень буде унікальним і особливим. Про це пише kp.ua, повідомляють Патріоти України.

Ведичний астролог Таніта Тал дала свій прогноз на січень. Вона закликала людей не намічати нічого важливого на період після 24 січня.

"Перша половина січня сприятлива для старту нових проектів, відкриття бізнесів, весілля, великих покупок. Заплануйте починання до 24 січня, тому що потім до кінця лютого період буде несприятливий через те, що настають зимові затемнення 2018: місячне затемнення буде 31 січня, а сонячне 15 лютого. З точки зору астрології і впливу зірок вважається, що будь-яке починання, запущене в період затемнень, не матиме зростання і приречене на провал", - попереджає експерт.

"17 січня - 1-й місячний день. Бажання, загадані в цей день, виконуються в рази швидше. 27 січня Місяць має силу виконувати бажання, живити. Будьте уважні до ваших думок. Все, що буде в голові в цей день - виконується. загадуйте бажання, пишіть цілі! ", радить Таніта Тал.

Сприятливими днями в січні вважаються також 7,8, 12, 18, 23, 24.

"У ці дні сміливо підписуйте важливі документи, переїжджайте в новий будинок або офіс, робіть покупки і наносите візити в держструктури. Вирішіть навести марафет, підстригтися і зробити манікюр - виберіть для цього 18, 19, 22 або 24 січня", - радить експерт.

А ось 4,5,10,14,15,16,20,26,30,31 січень треба виключити всі починання. Гранично обережним потрібно бути в день Місячного затемнення - 31-го числа.

"У день затемнення не рекомендується починати нічого важливого, оскільки затемнення посилює найменші негативні фактори вібрацій дня, в який відбувається. Справи, які все ж будуть розпочаті, можуть відгукнутися навіть через 18 років", - говорить Таніта Талі.

Несприятливі дні місяця ведичний астролог радить присвятити прибиранню та очищенню. Причому це стосується не тільки приміщень, але і душі, і тіла.

Астрологи попереджають, що у деяких людей в січні-лютому 2018 можуть відбутися фатальні події. Також можуть відбуватися речі, які поміняють світогляд, змусять переглянути якісь теми, плани на майбутнє.

"Зверніть увагу на все, що з вами буде відбуватися в січні і лютому 2018. Можливо, що вам відкриється щось зовсім нове і незвідане, або перед вами постане вибір: розвиватися далі, або кинути все і залишитися позаду", - віщує астролог.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...