Обережно, хижаки!: У штаті Колорадо дивом врятували дитину з пащі пуми

Відчайдушна мама - засунути руку в пащу хижакові!

Гарний сильний хижак - пума, або гірський лев. Фото: kp.ruМешканка штату Колорадо зуміла врятувати свого п'ятирічного сина, коли на нього напала пума, що зайшла у двір будинку. Жінка в буквальному сенсі витягла дитину з пащі хижака, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Місцевий шериф розповів журналістам, як все сталося. Жінка перебувала в будинку, а її син грав у дворі. Раптом мати почула крик дитини. Вона тут же вибігла з будинку і побачила, як над її малюком схилилася пума. Жінка схопила звіра за передню лапу і засунула свою праву руку йому в пащу. Їй вдалося розтиснути щелепи хижака і визволити сина. Після цього пума втекла.

Дитину доставили в лікарню в Денвері. У нього зафіксовані рвані рани на голові та шиї, проте лікарі оцінюють його стан як задовільний. У матері покусана рука і подряпана нога.

Шериф повідомив, що незабаром після інциденту його помічники знайшли пуму недалеко від місця нападу і застрелили тварину. Вони продовжили прочісувати місцевість і виявили ще одну пуму, яку також вбили.

В Колорадо мешкають близько 4500 пум. Іноді в пошуках їжі вони наближаються до населених пунктів. За останні 25 років в штаті було зафіксовано понад 20 нападів пум на людей. Дикі кішки вбили трьох осіб, ще 18 осіб були поранені. У минулому році пума напала на чоловіка, що рибалив на північному сході Колорадо, він залишився живий, відбувшись укусами і подряпинами.

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...