"Обязать пользователей соцсетей сдавать нормы ГТО перед каждым входом в аккаунт": Представники соцмереж у Росії прокоментували законопроект Мілонова

Прес-секретар соцмережі "ВКонтакте" запропонував "удосконалити" запропоновані Мілоновим заборонні заходи щодо соцмереж.

Віталій Мілонов. Фото:112.ua

Крім заборони на користування соцмережами, російським дітям, які не зробили домашнє завдання, потрібно законодавчо заборонити переглядати мультфільми, а також виходити з дому без шапки. Таким чином прес-секретар соцмережі "ВКонтакте" Євген Красніков прокоментував новину про те, що депутат Держдуми Російської Федерації від фракції "Єдина Росія" Віталій Мілонов вніс до парламенту законопроект, що забороняє дітям молодше 14-ти років користуватися соціальними мережами, а також зобов'язує вказувати паспортні дані при реєстрації. Про це пише Медуза, передають Патріоти України.

Прес-секретар "ВКонтакте" зазначив, що запропоновані депутатом заходи "недостатньо заборонні" і запропонував доопрацювати документ, включивши туди заборону ходіння без шапки або носіння кросівок Air Max і підкачаних штанів.

""Мы, со своей стороны, готовы блокировать пользователей за двойки в четверти, а также за то, что они недоедают у бабушки. На наш взгляд, необходимо законодательно обязать пользователей социальных сетей сдавать нормы ГТО перед каждым входом в аккаунт. Освободить от этого можно только школьников-отличников и детей депутата Милонова", - додав Красніков.

Прес-секретар соцмережі "Однокласники" Анастасія Жбанова заявила, що для прийняття подібних законів депутатам потрібно спочатку дуже добре розібратися в тому, що потрібно самим дітям і як вони користуються інтернетом.

"Глибоко поважаємо бажання зробити технології більш прозорими, але поки всерйоз коментувати ініціативу не готові", - підкреслила вона.

Законопроект Милонова передбачає реєстрацію користувачів в соціальних мережах під справжніми ім'ям і прізвищем. За недостовірні персональні дані на користувача пропонується накладати адміністративний штраф.

Заступник секретаря генеральної ради "Єдиної Росії" Євген Ревенко заявив, що партія не має відношення до законопроекту Віталія Мілонова і не підтримує запропоновані ним заборонні заходи.

Прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков назвав пропозицію про заборону соціальних мереж для дітей до 14 років "малореалістичною".

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...