Обікрав "своїх": Терориста, який втік з Донбасу, спіймали в Сербії, - ЗМІ

Маркіян Лубківський: "Радомира Почуча на Донбасі ледь не розстріляли свої ж сербські бойовики - за конфлікт через гроші".

Радомир Почуч. Фото: Фейсбук.Поліція Республіки Сербія затримала найманця Радомира Почуча, який разом із проросійськими терористами воював проти України в Донецькій області. Про це повідомиву своєму Facebook екс-радник голови СБУ Маркіян Лубківський із посиланням на сербські ЗМІ, передають Патріоти України.

"За інсайдерською інформацією, Почуч втік із Сербії кілька років тому, після того, як у результаті проголошеної ним "промови ненависті" і погроз на адресу сербських антивоєнних активісток (т.зв. жінок у чорному - Zene u crnom), йому було оголошено підозру", - пише Лубківський.

"Потім у складі групи сербських бойовиків (близько десяти осіб) він з'являється в Донецьку. Але і там надовго не затримується: Почуча ледь не розстріляли місцеві - за конфлікт через гроші. Він тікає у Москву, де ховається протягом декількох місяців", - пише він.

За словами Лубківського, Почуча затримали, коли він нелегально спробував проникнути в Сербію через сербсько-румунський кордон. За національним законодавством, що забороняє участь сербських громадян у збройних конфліктах за межами країни, якщо Почуча визнають винним, йому загрожує до 10 років в'язниці.

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...