Обірване міною юне життя: З'явилася світлина дівчини, яка загинула від обстрілу бойовиків на Донбасі

Вбиту школярку звали Дарія Каземірова.

Дарині нещодавно виповнилося 15 років. Фото:Facebook У мережі опублікували фотографію 15-річної дівчини, яка загинула в понеділок, 28 травня, у результаті обстрілу терористами мирного селища Залізне (Торецьке) Донецької області. Фото з'явилося на сторінці волонтера та громадського діяча Назара Приходька у Facebook, який назвав ім'я вбитої школярки - Дарія Каземірова, зазначають Патріоти України.

"Як же так... Окупантам ніколи не настане прощення, ніколи і ніхто не забуде цей нелюдський вчинок, ніколи і ніхто не зможе втішити горе Дашиних батьків", - написав волонтер. "Спочивай з миром, маленьке сонечко", - додав він.

Як повідомлялося раніше, дівчинка була вбита міною калібру 122 мм, випущеною терористами з шахти Гагаріна, у дворі власного будинку.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...