Обличчя спотворене: У Києві на робочому місці жорстоко вбили відому українську стилістку

У салоні краси знайдене тіло відомої в Києві стилістки Катерини Положай. Убивця спотворив їй обличчя.

Катерина Положай. Фото: www.stylekp.com.

Стилістка Катерина Положай була знайдена мертвою в салоні краси на вулиці Артема в столиці України. Убивця порізав їй лице та шию. Про це журналісти дізналися із соцмереж від друзів загиблої, передають Патріоти України з посиланням на Преса України.

«Катюша, рідна… У це неможливо повірити. Але доведеться, дивлячись в очі твоїм батькам, твоїм діткам. Ми все для них зробимо, що зробила б ти. Спочивай з миром!» - пишуть її друзі на своїх сторінках в соцмережах.

Ніяких подробиць убивства поки не розголошується. Правоохоронні органи також поки не коментуються цю інформацію. Друзі підозрюють, що Катерину Положай убив її ж чоловік. За їх показаннями, він уже неодноразово піднімав на неї руку і вимагав гроші. Останнім часом в сім’ї стилістки панував розлад.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...