Образив скрепи: У Білорусі священика відсторонили від служіння за фото охорони патріарха Кирила

Усна заборона на служіння була озвучена 14 жовтня під час церемонії освячення мінського Храму-пам'ятника Всіх Святих, яку очолив патріарх Кирило.
Священикам заборонено жартувати про патріарха. Фото: соцмережі.

У Білорусі відсторонили від служіння священика о. Олександра Шрамка. Клірик пов'язує це з публікацією у Мережі охорони патріарха Московського Кирила, який здійснює візит до Мінська. Про це повідомляє білоруське агентство новин Telegraf.bу, передають Патріоти України.

Усна заборона на служіння була озвучена 14 жовтня під час церемонії освячення мінського Храму-пам'ятника Всіх Святих, яку очолив патріарх Кирило. Священику сказали, що його усувають від служіння за розміщені ним напередодні фотографії рясної присутності охоронців Кирила.

“Саме за фото з охоронцями, це точно. А ось у що це формально вдягнуть, буде відомо у вівторок", – написав Шрамко на своїй сторінці у Facebook. Офіційний документ про заборону буде надано 17 жовтня.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...