Обстріли вбивць-сепаратистів по житловим масивам Попасної: З'явилося відео

В результаті обстрілу постраждали декілька будинків, зокрема, були розбиті близько сотні шибок

Фото: "Депо"

У мережі з'явився відеозапис наслідків обстрілу проросійськими бойовиками так званої "ЛНР" міста Попасна Луганської області в ніч на 26 жовтня. Відео опубліковано на YouTube, повідомляють Патріоти України.

Бойовики при обстрілі застосували самохідні артилерійські установки калібрів 122 і 152 мм. Під обстріл потрапили житлові масиви по вулиці Київській, Гагаріна та Бахмутськой.

В результаті обстрілу постраждали декілька будинків, зокрема, були розбиті близько сотні шибок. Також осколками снарядів пошкоджені два автомобілі. Підлі бойовики "ЛНР" обстрілювали Попасна близько години. Вранці 26 жовтня представники Спільного центру контролю і координації з питань припинення вогню зафіксували понад 25 воронок від великокаліберних снарядів.

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...

Оце так: Польський суддя втік до Білорусі та попросив політичного притулку

понеділок, 6 травень 2024, 20:53

Польський суддя воєводського адміністративного суду Варшави Томаш Шмідт втік до Білорусі та попросив у Лукашенка статусу політичного біженця. Про це повідомляє білоруське інформагентство «Белта», передають Патріоти України. «Через незгоду з політикою і...